Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma fram till bästa pris för städning av ditt hem!

Priser från 205 SEK / timme efter rutavdrag.
Öppettider mån - fre 08:00 - 17:00

Vi städar i hela Helsingborgsområdet!

Vi finns på:
Fasanvägen 4C, 28436 PERSTORP

  Frågor och svar

  Vad kostar det att få mitt hem städat?

  För att kunna göra en rättvis bedömning av städbehovet behöver vi bland annat få veta hur stor din bostad är, hur många rum och toaletter som finns etc. Fyll i kontaktformuläret nedan till vänster för pris och mer information.

  Vilka tider städar ni?

  Vi städar normalt helgfria vardagar mellan 8:00-17:00. Vi försöker alltid anpassa tiderna så de ska passa så bra som möjligt för dig.

  Kan jag välja enbart dammsugning?

  Ja, om du till exempel föredrar att sköta det mesta av städningen själv, men har lite vårt att hinna med, så kan du enkelt bara beställa veckovis dammsugning av bostaden.

  Behöver jag förbereda mitt hem för ett städbesök från Städlyx?

  Nej, det behöver du inte. Men vi städar effektivare om det inte ligger saker framme på golven och på de ytor som ska städas. Då hinner vi helt enkelt städa mer på samma tid.

  Hur fungerar RUT-avdraget?

  Sedan juli 2009 betalar du bara halva priset för hushållsnära tjänster med hjälp av det så kallade RUT-avdraget. Det innebär alltså städning av ditt hem för halva priset, från 205 SEK per timme. Dyrare än så är det inte. Förutsatt att du beviljas avdrag så får du din rabatt avdragen direkt på fakturan och behöver inte själv ansöka om avdraget. Det sköter vi. Läs mer om RUT-avdraget på skatteverkets webbplats.

  Putsar ni även fönster?

  Ja, men här arbetar vi med duktiga partners som kommer och putsar dina fönster när du önskar. Idag väljer flera av våra kunder att prenumerera på fönsterputsning, två gånger per år. På så vis håller du alltid en bra grundnivå.

  Jag vill bli kund, vart vänder jag mig?

  Du kan kontakta vår kundservice på telefon, därefter bokar vi ett kostnadsfritt hembesök och går genom era önskemål och behov.

  Får man alltid samma person?

  När du som kund har avtalat regelbunden hemstädning får du alltid besök av samma person, veckodag och tid. Endast vid semestrar/sjukdom får du en vikarie, som har genomgått samma rutiner som ordinarie personal.

  Vilka krav ställer Städlyx på sin personal?

  Vår personal genomgår teoretisk- samt praktisk internutbildning innan dom får sina egna uppdrag.

  Hur arbetar Städlyx med säkerhet?

  Vid anställning begär vi utdrag ur polisens belastningsregister och vi försäkrar oss om att vår personal förstår innebörden av att arbeta under sekretess.

  Vad händer om något går sönder?

  Städlyx har försäkringar som täcker skador på egendom som vår personal orsakar.